Pages

Thursday, August 23, 2007

Μικρά Lost Νέα




Κλείνουμε 3 μήνες σήμερα από το εκπληκτικό φινάλε της 3ης σεζόν στο Lost (πως πέρασε έτσι γρήγορα το καλοκαίρι!), και έχουμε άλλους 5 μήνες ακόμα τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει η καινούργια χρονιά το Φλεβάρη. Όλα τα Lost fan sites που βρίθουν από δράση όσο το σόου παίζεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούν να βρουν κάτι να ασχοληθούνε κατά τη διάρκεια της αναμονής. Ας δούμε λοιπόν κάποιες μικρές εξελίξεις.



Τα γυρίσματα της 4ης χρονιάς έχουν ξεκινήσει ήδη στη Χαβάη. Τα περισσότερα επεισόδια θα έχουν γυριστεί και ολοκληρωθεί πριν καν ξεκινήσει το σόου του χρόνου. Αυτό σημαίνει επίσης πως θα υπάρξουν leaks για τις εξελίξεις, αλλά πάντοτε τις αποφεύγω.


Ο Jorge Garcia (ο γνωστός χοντρούλης Huge του νησιού) ξεκίνησε ένα δικό του blog πριν μερικές εβδομάδες. Μετά από λίγο του την είπανε από την παραγωγή του Lost πως πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός στο τι γράφει, διότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να μεταδώσει οτιδήποτε σχετικά με το σόου. Έτσι τώρα δεν έχει σχεδόν καθόλου Lost-related νέα, αλλά έχει ενδιαφέρον γράψιμο.



Η 3η σεζόν θα βγει σε Blue-Ray το Δεκέμβριο για την εορταστική περίοδο. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο tv show που να βγαίνει σε high-def format. Τα έξτρας του λογικά θα μας κρατήσουν απασχολημένους εκείνες τις τελευταίες μέρες πριν τη νέα χρονιά.




Ανακοινώθηκε το Lost video game, το οποίο θα βγει κάποια στιγμή στις αρχές του 2008 από την Ubisoft (ευτυχώς). Δεν περιμένω τρελλό gameplay αλλά λογικά θα έχουνε εκεί πληροφορίες σχετικά με την πλοκή του σόου που δεν θα υπάρχουν αλλού. Μάλιστα είμαι σίγουρος ότι μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα έχουν δημοσιευτεί online :-)


Η σειρά προτάθηκε για 6 Emmys φέτος, με πιο ενδιαφέρον αυτό του καλύτερου σεναρίου για ένα επεισόδιο. Φυσικά το προτεινόμενο επεισόδιο είναι το Through the looking glass, το φινάλε της 3ης σεζόν. Η τελετή είναι στις 16 Σεπτεμβρίου.


Το πιο ενδιαφέρον γεγονός ίσως του καλοκαιριού όμως ήταν το panel του Lost στο Comic Con, αρχικά ένα συνέδριο για κόμικς αλλά τώρα έχει γεμίσει με νέα για ταινίες και χολυγουντιανές παραγωγές. Βασικά ήταν οι γνωστοί δύο παραγωγοί Daemon Lindlelof και Carlton Cuse στο πάνελ και απαντούν σε διάφορες ερωτήσεις από το κοινό, αν παρακολουθείτε το σόου φανατικά έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Τα βιντεάκια από όλη την ωριαία παρουσίαση υπάρχουν εδώ.


Στο τέλος του πάνελ παρουσίασαν ένα καινούργιο βιντεάκι με τον Γιαπωνέζο της Dharma από έναν καινούργιο station. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχοληθούνε πραγματικά στη συνέχεια αλλά το βιντεάκι υπάρχει στο youtube και είναι αρκετά mindfuck.

Categories