Pages

Sunday, March 18, 2007

A day in LA - more celebrities

Κάποιες μέρες είναι βαρετές. Άλλες, είναι πιο ενδιαφέρουσες. Τέτοια ήταν η περασμένη παρασκευή. Από το πλάσμα μέχρι τον Justin.

Το πρωί (aka 10:00) μετρήσαμε το ρεύμα και την τάση που διαπερνά το το αέριο υδρογόνο όταν του ρίξουμε 60kV τάση πάνω του (για κάτι λιγότερο από από 100ns), οπότε και μετατρέπεται σε πλάσμα για μερικά microseconds πριν κάνει recombine πίσω. Για κάποιο λόγο άγνωστο ακόμα, το ρεύμα αντί να αυξάνει με την πίεση, μίκραινε! Δυστυχώς θα πρέπει να επιστρέψουμε κάποιες από τις συσκευές μας μέχρι την πέμπτη, οπότε δε μένει και πολύς καιρός για να διελευκάνουμε το μυστήριο...

Το μεσημέρι είχαμε το κλασσικό group meeting μας. Ο Κατσουλέας έλειπε στις Μπαχάμες για sailing, αλλά συζητήσαμε με τον Patric για διάφορα. Αφού πέρασα τον περισσότερο Βαλεντίνο προσπαθώντας να υπολογίσω συνελικτικά ολοκληρώματα, έπρεπε να τα πω σε κάποιον να ξεδώσω!


Για το απόγευμα είχαμε κλείσει από την προηγούμενη μέρα για να πάμε στο Ghost Rider που έβγαινε εκείνη την μέρα. Με το που φτάνουμε στο Arclight για να δούμε την ταινία, έβγαινε από το σινεμά η Teri Hatcher μαζί με έναν τυπά. Είναι απίστευτα λεπτή! Σχεδόν δε φαινότανε στο background όταν άρχισε να απομακρύνεται, πολύ στενή, μια σταλιά. Και αρκετά γηρασμένη...

Η ταινία ήτανε ΟΚ, θα μπορούσε να ήτανε τρελλή πατάτα αλλά είχε κάποιο ενδιαφέρον (δεν ήτανε και prestige αλλά εντάξει). Βασικά η ιστορία του ghost rider είναι αρκετά προχωρημένη, δεν είναι ο κλασικός superman/batman που γαμεί και δέρνει και κάνει το καλό για όλους. Είναι αρκετά πιο πολύπλοκη σε διάφορα επίπεδα. Αυτό ήταν και το πιο ενδιαφέρον.





Βγαίνοντας από το πάρκινγκ με το αμάξι, ακριβώς απέναντι έχει ένα αρκετά hot κλαμπάκι. Όπως περνάγαμε από μπροστά βλέπω πολλαπλά φλας φωτογραφικά, και με την άκρη του ματιού μου είδα τον Justin Timberlake. Χμ, αυτό έχει ενδιαφέρον σκέφτομαι. Μετά από 50 μέτρα κάνω επί τόπου αναστροφή για να ξαναπεράσω μπροστά από το μπαράκι. Εκείνη την ώρα έβγαινε από την πόρτα και είχε έρθει από την έξω μεριά του δρόμου για να μπει στη θλεση του οδηγού στο αμάξι που του είχανε φέρει. Τα φλας δίνανε και πέρνανε ασταμάτητα, και εμείς σε mode κάμπριο περάσαμε ακριβώς δίπλα του την ώρα που έμπαινε στο αμάξι. Τον είδα αρκετά καλά (είμασταν πολύ κοντά, θα μπορούσα να τον αγγίξω κιόλας), αυτός ήτανε *ακριβώς* όπως στην TV. Ίδια φάτσα και κινήσεις. Προσπεράσαμε και φύγαμε.

Η Ντόρα από δίπλα μου λέει "δεν τον είδα καλά γιατί νόμιζα ότι ήταν ο άλλος δίπλα του που του έμοιαζε! Μόνο λίγο στο τέλος τον πήρε το μάτι μου...". "Ε δεν πειράζει λέω, μια φορά στην ζωή σου είχες την ευκαιρία να τον δεις και ατύχησες!", κοιτώντας μια απίστευτη ξανθιά στο διπλανό αμάξι όπως περιμέναμε στο αμάξι. "Κάτσε, αυτός εδώ δίπλα δεν είναι?" μου ξαναλέει, δείχνοντας τον οδηγό του αμαξιού με την ξανθιά. "χμμ, έχεις δίκιο! Αυτός είναι! Τελικά έχεις δύο ευκαιρίες στη ζωή σου..."

Έτυχε να πάρουν τον ίδιο δρόμο με εμάς για να βγούνε στην Sunset Blvd, όχι μακριά από το μπαράκι. Μάλιστα.








Η λίστα με τις θεάσεις celebrities όλο και μεγαλώνει:

Teri Hatcher (@ Arclight)
Justin Timberlake (@Hollywood Club)
Paris Hilton (@ VS Fashion Show Arrivals)
Dean Kane (@ VS Fashion Show Arrivals)
Rachel Weisz (@ The Chinese Theater Premiere of the Fountain)
Hugh Jackman (@ The Chinese Theater Premiere of the Fountain)
Mathew Perry (@ The Cattle, Sunset blvd)
Jessica Alba (@Taverna Tony, Malibu)
Will Smith (@Jay)
William H. Macy (@Jay)
Charles Barkley (@Jay)
Forrest Whittaker (@Huntigton Park)
Shaquille O'Neal (@AMC Movie Theaters)
Tom Hanks (@Agia Sofia)
Carmen Electra (@Jay)
Ralph Fiennes (@Jay)
Harrison Ford (@Jay)
Tony Shalhoud (MIB, Monk, @LAX)
Bryce Dallas Howard (The Village, Dogville, @Jay)

Categories