Pages

Thursday, June 22, 2006

Μουντιαλικά

Αυτό ήταν ματς! Αυστραλία-Κροατία 2-2, όπου ένα γκολ έκανε τη διαφορά για το ποιος περνάει και ποιος πάει σπίτι του. Αυτή ήταν για μένα η καλύτερη στιγμή του Μουντιάλ μέχρι τώρα: 2 μεσαίες και ίσης δυναμικότητας ομάδες να *πρέπει* να παλέψουν μέχρι το 90' για το γκολ. Στις επόμενες φάσεις δεν θα είναι τόσο έντονο διότι υπάρχει πάντα η μέση λύση - παράταση. Αλλά τώρα η παράγωγος είναι πολύ μεγαλύτερη, ένα γκολ κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. Παρόμοια σφαγή βλέπω και άυριο.(Το γεγονός της αποβολής μετά από 3(!) κίτρινες το προσπερνώ...)

Οπότε τί έχουμε μέχρι τώρα? Γερμανία, Πορτογαλία, Βραζιλία, και όπως φαίνεται Ισπανία έχουν κάνει το 3 στα 3 και προχωράνε ακάθεκτοι. Από αυτό το γκρουπ θα ήθελα να αφαιρέσω την Ισπανία (λόγω εύκολου ομίλου - δεν τους έχω για τόσο καλούς) και να προσθέσω την Αργεντινή, που έχει παίξει την καλύτερη μπάλλα μέχρι τώρα και μόνο λόγο καταστάσεων δεν έχει και αυτή 3 στα 3.

Γκάνα και Εκουαδόρ θα είναι απόλαυση να τους δούμε στην επόμενη φάση - ευχάριστες εκπλήξεις. Ειδικά το Γκάνα-Βραζιλία θα είναι όλα τα λεφτά, όπως και το Πορτογαλία-Ολλανδία. Είδωμεν...

Categories