Pages

Sunday, May 20, 2007

Operation Rattlesnake

Έτσι έχει ονομαστεί από τους σεναριογράφους του Lost ο cliffhanger που θα λήξει την φετινή χρονιά (το season finale είναι την τετάρτη). Θα είναι κάτι στο στυλ του περασμένου φινάλε, όπου τα τελευταία 2 λεπτά ήταν άσχετα με τις εξελίξεις στο νησί άμεσα και σου άλλαζαν την κοσμοθεωρία. Κάτι ανάλογο έχουν υποχεθεί και για φέτος, με το rattlesnake να είναι εκτός επίσημου σεναρίου και μόνο οι ηθοποιοί που συμμετείχαν να ξέρουν τι γίνεται (υποθέτω ότι υπάρχει ήδη online αλλά δε θέλω να μου κάνω spoil).

Κάτσαμε λοιπόν με τα παιδιά στο γραφείο και βγάλαμε ένα top 6 ιστοριών που θα μπορούσαν να παίξουν σαν cliffhangers φέτος - μάλλον, τι θα μας άρεσε να δούμε και να μείνουμε κόκκαλο για 8 μήνες μέχρι να ξεκινήσει η νέα χρονιά το Φλεβάρη του 2008. Τα παραθέτω σε λίστα από το πιο πιθανό μέχρι το πιο απίθανο.

  1. Θα μας αποκαλυθφεί κάτι για την μυστήρια φύση του νησιού και του κατοίκους του. Πχ τι κάνουν πραγματικά οι Others στο νησί, κάποια παράξενη μεταφυσική του ιδιότητα, ποιος είναι ο Jacob, ή γιατί δεν μπορεί να βρεθεί το νησί από έξω.

  2. Ο Walt και ο Michael θα επιστρέψουν από την εξορία (στη προηγούμενη χρονιά) και θα φέρουν κάποια νέα για το νησί που δεν γνωρίζουμε ή θα μας πούνε περίεργα πράγματα που είδανε εκεί έξω όταν ήταν να φύγουνε (προσωπικά νομίζω θα εμφανιστούνε στο φινάλε αλλά νωρίτερα από το cliffhanger για να σώσουν κάποιον).

  3. Θα μας αποκαλυφθεί κάτι για την French lady, για παράδειγμα ότι είναι στην πραγματικότητα Dharma.

  4. Θα επικοινωνήσουν live για πρώτη φορά με τον έξω κόσμο (πχ μέσω του sat phone) και θα μιλήσουν με κάποιον.

  5. Θα μας αποκαλυφθεί ότι ένας από τους ναυαγούς είχε βρεθεί στο νησί και πριν πέσει το αεροπλάνο.

  6. Όπως ο Jack περπατάει στο δάσος μοναχός του, πετάγεται ξαφνικά ένα rattlesnake από τους θάμνους και τον δαγκώνει στο λαιμό... O Jack πέφτει αναίσθητος στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις του..."LOST"
(Είπαμε είναι με σειρά φθίνουσας πιθανότητας). Θα μαζευτούμε αρκετός κόσμος σπίτι μου για το φινάλε: πίτσες, μπύρες, φώτογραφίες... όλε!

Categories