Pages

Thursday, May 24, 2007

Lost Season 3 finale - Aftermath

Dear Heroes writers,
Please watch the Lost finale to see how it is done.
Thanks


Dear 24 Writers,
Just give up

[via]


Όσο περνάνε οι μέρες και οι ώρες και το φινάλε κατασταλάζει στο μυαλό μου, τόσο πιο πολύ σκέφτομαι ότι ήτανε ιδανικό και άψογο, δημιουργώντας μια από τις πιο μοναδικές στιγμές στην ιστορία της τηλεόρασης... Όχι μόνο είχε καλό ρυθμό και όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα καλό Lost, αλλά και ο τρόπος που τέλειωσε είναι πολύ προτιμότερος από ένα κλασσικό cliffhanger που σου σπάει τα νεύρα γιατί πρέπει να περιμένεις μήνες για να δεις τι γίνεται τελικά (όπως με το hatch στο season 1 και φυσικά σε όλες τις άλλες σειρές). Μέσα σε μια έρημο σειρών κολλημένων στο κατεστημένο, το Lost είναι πραγματικά όαση πρωτοτυπίας. Εύγε!



Η παραπάνω είναι φωτογραφία από το γραφείο μας... Από το σεπτέμβρη που ξεκίνησε το season 3, βάζαμε ένα χαρακτηριστικό screenshot από κάθε επεισόδιο στο τοίχο μέχρι και χθες. Για το φινάλε βάλαμε 2 φώτο (επειδή είναι 2ωρο), συν το rattlesnake. Η φώτο που λείπει είναι από εκείνο το απαράδεκτο επεισόδιο του Jack στο Pucket - ήταν τόσο χάλια που για τιμωρία αποφασίσαμε να μην αναρτήσουμε καμία φωτογραφία.

Πολλά Lost-site ήτανε down σήμερα πάντως. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο τύπος από τους LA Times όπου έψαξε και βρήκε την ακριβή ημερομηνία της εφημερίδας που κρατούσε ο Jack στο flashback του!

Categories