Pages

Thursday, June 12, 2008

There can only be one

Οι Boston Celtics σήμερα κάνανε ένα ιστορικό comeback και από -24 πόντους διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέρανε να νικήσουνε τους Lakers μέσα στο Los Angeles. Είναι 3-1 μπροστά στις νίκες, και τους αρκεί μία μόνο νίκη στα επόμενα 3 ματς (τα 2 στη Βοστώνη) για να γίνουν πρωταθλητές.

Οι 2 αυτές ομάδες έχουν αθροιστικά τα μισά πρωταθλήματα στην ιστορία του NBA, αποτελώντας ιστορικά την πιο θρυλική μονομαχία (κάτι σαν ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, αλλά σε άλλο επίπεδο).

Εδώ και αρκετό καιρό παίζουνε διάφορα κλιπάκια στην TV με θέμα "there can be only one". Έχουν αφήσει ήδη ιστορία για την πρωτοτυπία τους. Δείτε για παράδειγμα αυτό που έχουν φτιάξει με τους αρχηγούς των Lakers και Celtics, Kobe Bryant και Kevin Garnett:





Παράλληλα, παίζει και το εξής - ιστορικό - βιντεάκι, ένα από τα καλύτερα παραδείγματα για το πως το NBA φροντίζει τα παιδιά του:



Τέλος, ίσως η καλύτερη διαφήμιση της χρονιάς, η οποία βγήκε μόλις σήμερα, με διπλάσια χρονική διάρκεια και όλα (σχεδόν)τα αστέρια του NBA:



Ελπίζω να βλέπετε Lakers vs Celtics, γιατί η σειρά των αγώνων τους είναι απλώς εκπληκτική. Tο ότι μένω 5 λεπτά από το Staples Center κάνει την όλη αίσθηση ακόμα πιο έντονη.

Categories